Pentru a te înscrie ca participant în atelierele noastre este necesar să completezi formularul de înscriere

ateliere

Ce facem în ateliere?

Ai vrut să începi o afacere, dar n-ai găsit ideea potrivită.

Ai găsit până la urmă ideea, dar de unde iei resurse?

Ai vrea să-ţi faci planul de business, dar ţi se pare complicat.

În atelierele Future Makers ne uităm la trendurile de viitor, generăm idei de business, întâlnim antreprenori care ne inspiră şi discutăm despre ce înseamnă un plan de business. Găsim soluţii antreprenoriale astăzi, care vor fi sustenabile şi în viitor. 

Cum facem toate astea? Prin metode bine structurate și aplicate practic, peste care punem conexiunea cu adevărați change-makers din peisajul de business. Practic, atelierele noastre te vor ghida într-o experiență antreprenorială de învățare 360. Și stai fără grijă, această mișcare la 360 de grade nu crează amețeli. Doar super abilități!

În cât timp? Un atelier Future Makers durează aproximativ trei ore și este facilitat de către traineri cu experiență în domeniu.

Unde au loc atelierele Future Makers?

Atelierele Future Makers vor avea loc în peste 20 de comunități din țară. Pentru unele deja punem la punct toate detaliile chiar acum. Dacă ești interesat să participi la un atelier, te rugăm să te înscrii aici, menționând și localitatea în care vrei să participi.

Dacă localitatea ta nu se afla deja în planurile noastre, te vom contacta pentru mai multe detalii și împreună am putea planifica un atelier Future Makers.

Înscrie-te


Locul de muncă sau de studiu. Dacă nu ești nici angajat, nici într-o formă curentă de educație, te rugăm să menționezi:*

În ce oraș dorești să participi?*

Roman, 19 martieBacău, 20 martieIași, 28 martieSlatina, 28 martieCraiova, 2 aprilie, Universitatea din CraiovaAlba Iulia, 4 aprilie, Incubatorul de AfaceriConstanța, 15 aprilie, Universitatea OvidiusSibiu, 16 aprilie, Universitatea Lucian BlagaTârgu Mureș, 16 aprilieBucurești, 23 aprilie, Universitatea din BucureștiTimișoara, 23 aprilie, Politehnica TimișoaraPloiești, 6 maiRâmnicu Vâlcea, 7 maiUniversitatea Româno-Americană, 7 maiASE București, 8 maiGalați, 16 mai, Universitatea Dunărea de Jos

Vii singur la atelier sau însoțit de viitori colegi de echipă?*

Ai vreo idee de business la care lucrezi deja? Nu este musai, dar dacă ai, te rugăm să ne oferi câteva detalii.*

Cum ai aflat despre atelierele Future Makers?*


Cui crezi că ar mai trebui să dam de veste despre atelier ? (oameni faini care au idei ce merită crescute, publicații care ajung la ei, grupuri de Facebook din comunitatea ta etc.)*

Privind spre viitor, ce crezi că vom avea în 2030 și acum nu avem sau avem foarte puțin?*

Care este cel mai important domeniu în care să investim pentru viitorul României?*

Ce contează pentru tine atunci când vrei să îți deschizi o afacere? *

Ce domeniu ți se pare atractiv? *

Care sunt principalele 3 riscuri cu care se va confrunta România în viitor?

Care sunt principalele 3 resurse ale României pentru viitor?

Cum arată pentru tine jobul viitorului?

Ce te-ar face să rămâi să creezi valoare în viitor în România?


Important


DANU


DANU