De ce să particip?

În 2030, produsele comandate online vor fi, cel mai probabil, livrate de …drone! Tot până în 2030, Franța va fi interzis mașinile cu emisie de CO2. Toate acestea sunt dintr-un viitor în care fiecare dintre noi este parte. Te provocăm să gândești îndrăzneț, oricare ar fi domeniul de activitate care te pasionează.

  • Te ajutăm să îți dezvolți ideea de business şi să te asiguri că poate fi sustenabilă pe termen lung.
  • Te pregătim pentru viitor şi pentru provocările ce vor veni într-o lume dominată de tehnologie.
  • Te conectăm cu resursele de care ai nevoie pentru a-ţi pilota şi lansa business-ul.

Cum arată competiția?

Competitie-de-idei

Competiţie de idei de businesss

Competiția de idei te provoacă să gândești îndrăzneț, oricare ar fi domeniul de activitate care te pasionează. Ideile trebuie să fie soluţii concrete la provocările pe care viitorul ni le pregăteşte. Fie că vorbim de viitorul în agricultură, medicină, turism, comerţ sau alte domenii, ideile de afaceri trebuie să fie realiste şi să genereze impact în comunitatea vizată. Pentru a înţelege mai multe despre ce tipuri de idei căutăm, te sfătuim să participi la atelierele de antreprenoriat pe care le organizăm în toată ţara, în perioada martie-mai 2019. Aplică până pe 3 iunie!

Selectie

Selectarea celor 50 de echipe finaliste

Un juriu format din lideri de business şi antreprenori va nota fiecare aplicaţie. Primele 50 de echipe vor fi invitate să facă parte din programul de incubare Future Makers. Aflăm cine sunt cele 50 de echipe în luna iunie.

Program-de-incubare

Program de incubare

Cele 50 de echipe finaliste vor intra într-un program de incubare timp de 4 luni. Dezvoltăm împreună ideile şi afacerile finaliste printr-o serie de ateliere, webinarii şi sesiuni de mentorat menite să sprijine echipele în conturarea planurilor de business. Pe perioada programului de incubare, echipe vor avea şansa să lucreze alături de mentori antreprenori care să îi ghideze în acest proces. Oferim acces la un centru de resurse online, dar și un bootcamp de 3 zile alături de celelalte echipe finaliste.

Community-voting

Community Voting

Pe durata perioadei de incubare, lucrăm împreună pentru a dezvolta video-uri de promovare a fiecărei idei de business. Video-ul care va primi cele mai multe voturi pe site-ul Future Makers va câştiga premiul publicului în valoare de 2,500 euro.

Anuntarea-castigatorilor

Finala Future Makers

Faza finală a competiţiei o reprezintă pitch-urile în faţa juriului. În cadrul finalei, juriul va acorda 5 premii de 2,500 de euro fiecare, 1 premiu de popularitate şi premiul cel mare în valoare de 5,000 de euro.

Te rugăm consultă cu atenție regulamentul competiției * iar dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi.

*Regulamentul a fost actualizat pe 05 iulie 2019.

Regulament colectare date personale