fbpx

De câte ori vi s-a întâmplat să luați decizii pentru altcineva fără să vă consultați cu ei? De câte ori credeți că se iau decizii pentru grupuri întregi de beneficiari fără ca aceștia să fie consultați, indiferente de intențiile bune din spate? Cum ar arăta o lume în care nu mai luăm decizii despre oameni ci decizii cu oameni? Despre aceste lucruri a vorbit Oana Țoiu pe scena TEDxEroilor.

 

Oana Țoiu este fondator Social innovation Solutions, o organizație care oferă consultanță și training în inovare socială și trenduri de viitor, aplicate în afaceri sociale, politici publice și educație antreprenorială.  A dezvoltat Meșteshukar ButiQ, o afacere socială care creează și produce alături de designeri austrieci, suedezi și meșteșugari rromi, bijuterii și obiecte de decor cu expoziții internaționale și recunoaștere de la Comisia Europeană în top 10 inovații în muncă.

Acum îi caută pe oamenii și organizațiile astea schimbă lume să îi ajute în designul strategiei lor de a face bine și să le dea, câteodată, bani, prin cele două competiții de idei antreprenoriale de bine: Social Impact Award și Future Makers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *