Future Makers este un program educaţional de antreprenoriat ce cuprinde o competiţie de idei de business orientate către viitor. Aflat la prima ediţie, Future Makers se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani şi va angrena peste 1500 de studenţi şi tineri pasionaţi de viitor în ateliere antreprenoriale.

Ne preocupă cum va arăta lumea în 10, 20, 30 de ani şi ne propunem să pregătim România prin iniţiative antreprenoriale. Lansăm o competiţie de idei de business cu premii de 20.000 de euro şi creăm un spaţiu de conversaţie despre cum vor evolua diferite industrii şi ce tipuri de soluţii trebuie să construim astăzi şi care să fie sustenabile în viitor.

CE FACEM

Sprijinim 1500 de tineri să-şi dezvolte gândirea antreprenorială şi oferim acces la informaţii, cunoştinţe şi o comunitate de suport, astfel încât antreprenoriatul să devină o opţiune de carieră.

Incubăm 50 de iniţiative antreprenoriale şi le transformăm în planuri de business. Timp de 3 luni echipele finaliste vor beneficia de spaţiu de lucru, ateliere tematice, mentorat şi conectare naţională şi internaţională.

Inspirăm tinerii  să devină antreprenori şi promovăm poveştile lor de succes. Pornim o conversaţie despre tendinţele de viitor, provocările ce vor urma şi soluţiile pe care le generăm acum şi care vor fi sustenabile în timp.

Echipa

Proiectul Future Makers este organizat prin sprijinul Fundației Coca-Cola și implementat alături de parteneri locali și naționali. În spatele lui se află o echipă de tineri creativi din Global Shapers Bucharest Hub și Social Innovation Solutions.

Loredana Urzica

Project Manager
loredana.urzica@globalshapers.ro

Raluca Dinu

Program Officer
raluca.dinu@globalshapers.ro

Alexandra Chiru

Partnerships Manager
alexandra.chiru@globalshapers.ro

Organizatori