Da la cremele protectoare

0

Umiditatea este de fapt acțiunea cheie pentru menținerea portabilă a pielii fragile a micuțului și, de asemenea, fără incrustații.

Prin urmare, este de fapt o reglementare excelentă aplicarea unei soluții hidratante și benefice bebelușului, care ajută la protejarea stratului de piele de roșeață: poate fi folosită pe tot corpul fizic după duș – , la suprafață și în timpul iernii înainte de a părăsi casa.

Formula acestor produse conține ceară de albine, unt de shea și, de asemenea, uleiuri vegetale puternic emoliente pentru a compensa absența lipidelor din piele, în mod obișnuit cu adăugarea de agenți de calmare, cum ar fi alantoina și extracții de gălbenele, nalba, bezea, vrăjitorul. PAGINA PRINCIPALA – castaniu, lavandă, agrimonie și lemn dulce, care ajută la întărirea stratului pielii, reparând daunele și, de asemenea, atenuând roșeața.

Transpirația agravează mult afecțiunile pielii tinerilor

Este de fapt o problemă care poate avea loc în regiunea scutecului bebelușului și, de asemenea, în pliurile stratului pielii, în special din cauza transpirației, dar și în marginile cavității bucale, dacă micuțul ține consola de câțiva ani sau bucăți. gura lui mult. Micile trucuri sunt suficiente pentru a evita emaciarea. De exemplu, este esențial să decideți cu mare atenție îmbrăcămintea bebelușului, care trebuie să fie construită din fire naturale pentru a asigura transpirația fără a reține transpirația, precum și umiditatea.

După aceea aveți grijă să păstrați nou-născutul răcoros vara și cu siguranță să nu-l acoperiți prea mult în lunile de iarnă, 2 măsuri de precauție utile pentru a preveni transpirația provenită din macerarea pielii.

Da la cremele protectoare

Este important să înțelegeți dacă copilul dumneavoastră se confruntă cu o durere în gât asemănătoare unui virus sau chiar microbian. Făcând acest lucru, puteți garanta cu ușurință un tratament eficient. Aici sunt enumerate de fapt semnele la care trebuie să fii atent pentru a cunoaște cauzele durerilor de gât la cei mici

Durerea în gât la copii este de fapt incredibil de tipică pe timp de iarnă, din cauza frigului și, de asemenea, a cererii de a rămâne în casă, așa că este de fapt rapid și ușor să fii supus unor tipuri de dureri de gât. Arsură, durere când mănâncă, oboseală: exact cum poate echipa noastră să spună dacă durerile de gât ale tinerilor sunt de fapt asemănătoare unui virus sau chiar bacteriene? Este necesar să se cunoască distincția pentru a avea capacitatea de a interveni în metoda adecvată, fără a face gafe.

Care sunt de fapt semnele și simptomele durerii în gât?

Durerea în gât are semne și simptome simbolice, și anume:

  • durere, precum și probleme de ingerare
  • arsuri precum și dor în regiunea gâtului
  • temperatura ridicata

Cauzele acestei probleme de sănătate pot fi diferite. Poate fi ca urmare a inflamației cartierului, ca urmare a unei răceli, sau a utilizării prea mult a firelor vocale. În mod regulat, cu toate acestea, la copii este asemănător unui virus sau chiar o durere bacteriană a gâtului. În acest scenariu particular, funcționează pentru a recunoaște cum să analizăm semnale aparent banale, dar care pot ajuta tratamentul.

Cum să-ți dai seama dacă durerea în gât la cei mici este asemănătoare unui virus? Semnele și simptomele populare dureri de gât specifică, febra efectuează cu siguranță nu apar în mod constant. Dacă se întâmplă, temperatura nu va depăși cu greu 38 de grade.

Dacă apar alte simptome, cum ar fi durerea de cap(), epuizarea, ochii lăcrimați, acestea sunt de obicei moderate și se diminuează spontan în câteva ori. De asemenea, ar putea apărea o tuse () , foarte întâi să se usuce, după aceea tinde să se „dezvolte” creând flegmă.

În cazul durerii în gât asemănătoare unui virus, infractorii sunt de obicei aceleași infecții care duc la răceli, cum ar fi rinovirusuri, adenovirusuri sau chiar infecții gripale. Din acest motiv, indicatorii par că se întâmplă de obicei chiar și atunci când ești răcit.

Cum să știi dacă este o contaminare bacteriană?

Gâturile dureroase de tip bacterian au indicatori suplimentari enervant și devastatori decât atunci când un virus este de fapt responsabil.

  • Gâtul este roșu și dureros, uneori amigdalele sunt de fapt umflate și, de asemenea, acoperite cu acumulări de plăci bucale albe;
  • Înghițirea este puternic chinuitoare, mai ales în orele dimineții, la trezire, când membrana mucoasă este efectiv deshidratată;
  • Mai mult decât atât, temperatura ridicată este de fapt mai mare, poate trece cu ușurință peste 39 de niveluri și, de asemenea, ocazional pare o frustrare riguroasă, greață sau vărsături și, de asemenea, reducerea abundentă a mucusului din cavitatea nazală;
  • Adesea, copiii cu dureri microbiene în gât sunt obosiți și slăbiți.

Infractorul este, de obicei, streptococ beta hemolitic(), o bacterie care creează o stare inflamatorie în straturile mucoase ale gâtului, suprapunându-se uneori unei infecții populare. De fapt, este mai frecventă la cei mici decât la adulți. Gâtul dureros microbian funcționează cu siguranță nu se lasă de la sine, durează foarte mult timp și este însoțit de o emoție de oboseală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.