fbpx
Category Resurse

Știm că sunteți curioși să aflați ce idei vor ajunge în incubarea Future Makers 2019. Avem vești pentru voi! Echipele selectate de juriu vor fi informate în perioada 17-25 iunie și anunțate public în data de 26 iunie în cadrul evenimentului de anunțare a celor 50 de echipe de anul acesta. Începem de la ora 18:00 la V7 Co-working din strada George Enescu și pentru participare este necesară o confirmare la raluca.grigorescu@globalshapers.ro

Timp de 4 luni sprijinim în programul de incubare 50 de idei finaliste pe care le transformăm în planuri concrete de business. Oferim acces la mentori, antreprenori de succes, resurse online, 8 ateliere aplicate si un bootcamp de 3 zile alături de celelalte echipe finaliste. La finalul competiţiei, echipele își vor prezenta ideile în fața juriului în data de 28 noiembrie 2019.

În cadrul finalei, juriul va acorda 5 premii de 2.500 de euro fiecare şi premiul cel mare de 5.000 de euro, alături de premiul publicului de 2500 euro în urma voturilor online.

Future Makers este co-organizat de Global Shapers Bucharest Hub și Social Innovation Solutions și susținut de Fundația Coca Cola.