fbpx
Category Articole

Interviu cu Nicoleta Eftimiu, General Manager Coca-Cola Romania, în cadrul competiției de idei de business pentru viitor cu premii totale de 20.000 de euro

Interviu cu Ciprian Stănescu, Fondator Innovations for Tomorrow, în cadrul competiției de idei de business pentru viitor cu premii totale de 20.000 de euro.

 

Interviu cu Gabriel Sidor, RPA Enablement & Solutions Manager UiPath, în cadrul competiției de idei de business pentru viitor cu premii totale de

20.000 de euro.

 

Interviu cu Ioan Iacob, CEO Qualitance, în cadrul competiției de idei de business pentru viitor cu premii totale de 20.000 de euro.

 

Interviu cu Irina Anghel, Managing Director SEEPEA, în cadrul competiției de idei de business pentru viitor cu premii totale de 20.000 de euro.

 

Interviu cu Iulian Cârciumaru, Co-fondator Benefit Seven, în cadrul competiției de idei de business pentru viitor cu premii totale de 20.000 de euro.

 

Interviu cu Oana Țoiu, Curator Global Shapers Bucharest Hub, în cadrul competiției de idei de business pentru viitor cu premii totale de 20.000 de euro.

 

Interviu cu Sorin Mîndruțescu, Country Manager Oracle Romania, în cadrul competiției de idei de business pentru viitor cu premii totale de 20.000 de euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *