fbpx
Category Resurse

Tineri din 53 orașe și comune, unde au ajuns atelierele online de antreprenoriat și trenduri de viitor, au propus peste 170 de idei de business în competiția Future Makers, aflată la a treia ediție. Cele 50 de echipe selectate de juriu acoperă 10 domenii: automatizare, educație, mediu, sănătate, agricultură, mobilitate, VR&AI, angajabilitate, servicii și noi tehnologii care ne eficientizează activitățile în viața de zi cu zi și în business. 

Din iulie până în noiembrie cele 50 de echipe își vor dezvolta împreună ideile şi afacerile pentru viitor prin mentorat, webinarii şi sesiuni de lucru. Fiecare echipă va avea alături, în cele 4 luni de incubare, un mentor, antreprenor sau specialist național sau internațional cu experienţă în industria aleasă. Echipele vor avea acces şi la un centru de resurse online, un bootcamp virtual alături de celelalte echipe finaliste și oportunități de scalare și investiții.

2020-finalists-square-min
One Trackback:

[…] Tineri din 53 orașe și comune, unde au ajuns atelierele online de antreprenoriat și trenduri de viitor, au propus peste 170 de idei de business în competiția Future Makers, aflată la a treia ediție. Cele 50 de echipe selectate de juriu acoperă 10 domenii: automatizare, educație, mediu, sănătate, agricultură, mobilitate, VR & AI, angajabilitate, servicii și noi tehnologii care ne eficientizează activitățile în viața de zi cu zi și în business. Lista completă a finaliștilor poate fi găsită aici. […]

Comments are closed.