fbpx

Vrei să lucrezi cu tineri pasionați de antreprenoriat și dornici să aducă o schimbare în societate? Dacă vrei să te dezvolți, dar și să faci lucruri cu impact pentru viitor, te așteptăm alături de echipa Future Makers.

Future Makers este un program educaţional de antreprenoriat ce cuprinde o competiţie de idei de business orientate către viitor. Aflat la a doua ediție, Future Makers se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani. Suntem preocupaţi de tendinţele de viitor şi ne dorim să pregătim România pentru provocările ce urmează. Tocmai de aceea lansăm o competiţie de idei de business pentru 2030 în care investim 20.000 de euro şi creăm un spaţiu de conversaţie despre cum vor evolua diferite industrii şi ce tipuri de soluţii trebuie să construim împreună.  În 2019, Future Makers va angrena peste 2000 de elevi, studenţi, tineri profesionişti în ateliere antreprenoriale tematice, în toată ţara.

Ce ne dorim noi:

1) Să fii curios şi să îţi placă să cauţi informaţii!O bună parte din munca pe care o derulăm se bazează pe un research bine făcut. Este important să ştii să navighezi printre pagini şi să alegi informaţiile utile, dar și să fii atent la detalii.

2) Să îţi placă să organizezi evenimente.Calendarul noastru cuprinde numeroase evenimente (ateliere, conferințe, training-uri). Lucrul cu tinerii este mereu dinamic şi de aceea trebuie să ne asigurăm că totul este bine planificat și organizat.

3) Să îţi placă să lucrezi cu tinerii. Să fii dinamic şi să interacţionezi bine cu alţi tineri pasionaţi să dezvolte lucruri interesante.

4) Să fii pasionat de comunicare și social media. Avem o comunitate online de tineri cu care interacționăm pe Facebook și website, iar tu te vei putea implica în gestionarea comunicării și implementarea planului de promovare. 

Dacă ești o persoană:

  • Creativă, originală;
  • Eficientă şi productivă. Să fii stăpână pe timpul tău de muncă şi să îl folosești la maximum în această direcţie, dar şi în interesul tău;
  • Cu abilităţi analitice;
  • Constructivă. Nu te lași descurajată de feedback, ci îl integrezi constructiv şi îți concentrezi energia către atingerea obiectivului final;
  • Care lucrează ușor în echipă, dar și individual;
  • Proactivă. Încurajăm iniţiativele şi propunerea de soluţii pentru îmbunătăţirea activităţii;
  • Care cunoaște la nivel avansat limba engleză și stâpânește foarte bine limba română.

Cu ce rămâi la final:

1) Experinţa de învăţare. Vei avea acces la informaţii, programe de formare şi vei învăţa mai multe despre project management, comunicare şi event management.

2) Networking. Vei avea oportunitatea de a interacţiona cu tinerii din proiect, dar și cu partenerii noștri şi vei putea întâlni profesionişti din domeniile tale de interes.

3) Certificat de voluntariat. La final o să îţi oferim un certificat care să ateste abilităţile pe care le-ai dobândit în cele 3 luni şi o recomandare care să te ajute mai departe.

Durata este de 3 luni, 4 ore/zi, cu începere imediată, și vei lucra în birou alături de noi. În funcţie de cum ne înţelegem în această perioadă, îţi putem face chiar noi o ofertă de angajare.

Future Makers este implementat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub.

Social Innovation Solutions este o organizație ce oferă consultanță pentru ONG-uri și corporații în impact social și inovație și programe educaționale pentru tineri. Pentru a pregăti și susține un viitor sustenabil, SIS a co-fondat în 2018 Future Makers, un program educațional în antreprenoriat ce oferă pentru peste 2200 de tineri pe an oportunități de învățare, conectare, mentorat și scalare de afaceri pentru și despre viitor.

Îți așteptăm CV-ul şi o scrisoare de intenţie în care ne spui de ce îți dorești să lucrezi alături de noi pe adresa hello@innovationsolutions.eupână pe data de 23 aprilie 2019.